Teatteriretket

KEVÄT 2023:

 Ke 12.4. klo 14.00        NUKKEKOTI – Rauman teatteri

Henrik Ibsenin kuuluisin näytelmä vuodelta 1879, joka herätti voimakasta kritiikkiä sen aikaisia avioliittonormeja vastaan. Vaikka näytelmä onkin vanha, sen kantavat teemat ovat edelleen ajankohtaisia. Lähtö Tuovisen tallilta klo 10.15 normaalia reittiä: Vihnuskatu -  Kankaantaankatu – Ilkantie – Nokian valtatie – Härkitie - Maununkatu – Souranderintie – Sähkötalo ja sieltä suoraan  Turuntielle eli EI TAMPEREEN KAUTTA!

Ke 14.6. klo 13.00        TÄÄLLÄ POHJANTÄHDEN ALLA – Pyynikin kesäteatteri 
Pentinkulman väki palaa Pyynikille 30 vuoden tauon jälkeen. Hinta 56 € sisältäen lipun, kuljetuksen ja väliaikatarjoilun. Hinta 47 € sisältäen lipun ja väliaikatarjoilun. Ilmoittautuminen viimeistään 12.5.23.

To 20.7. klo 18.30 KULTAISET KORVARENKAAT - Nokian Kesäteatteri
Tarina rakkaudesta, intohimosta ja kohtalosta. Käsikirjoitus ja ohjaus Heli Pitkänen. Musiikin on säveltänyt Sami Varvio, joka on myös näyttämöllä yhdessä vaimonsa, viulisti Eeva Oksalan kanssa. Hinta 28 € sisältäen lipun, väliaikakahvin ja pullan. Ilmoittautuminen viimeistään 28.6.23.

Ke 2.8. klo 18.00 LAUKON KARTANON PUISTOKONSERTTI: Waltteri Torikka & ' Orchestra della speranza esittävät "Amore"-konsertin viihdeklassikoita. Hinta 48 € sisältäen lipun ja kuljetuksen, ilman kuljetusta lippu 34 €. Ilmoittautuminen viimeistään 7.7.23.

Teatteriretket ovat tarkoitetut ensisijaisesti yhdistyksen jäsenille. 
- Liity jäseneksi, ja tule mukaan retkillemme!

Tapahtumien ilmoittautumis-, maksu- ja peruutusehdot:

Nokian seniorit ry:n hallituksen päätös 10.01.2023

 Matkat, retket ja tapahtumat

 Ilmoittaudu matkoille, retkille ja tapahtumiin määräpäivään mennessä. Ilmoittautuminen on sitova. Oma vakuutus suositellaan otettavaksi jokaiselle matkalle ja retkelle. Maksullisista tapahtumista saat laskun. Maksa osallistumismaksut viimeistään eräpäivänä. Käytä aina laskun viitenumeroa. Huom. Pariskunnan tulee maksaa laskunsa omilla viitenumeroillaan.

 Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi ilmoittautumisajan jälkeen sairauden, tapaturman tai vakavan perhetapahtuman takia, ota ensin yhteys matkavastaavaan. Listalla saattaa olla peruutuspaikkaa odottavia henkilöitä, ja myös itse voit hankkia tilallesi toisen. 

Kun tilallesi löytyy uusi osallistuja, suoritettu maksu palautetaan, muussa tapauksessa sinun pitää korvata peruuttamastasi matkasta yhdistykselle aiheutuneet kulut. Muu osa matkan hinnasta palautetaan. 

Tervetuloa Nokian senioreiden mukaviin tapahtumiin.