Voit lähettää hallitukselle "ruusut tai risut", toivomukset tai kommentit tapahtumista jne allaolevan linkin kautta.

Yhteydenotto

Hyvät senioriystävät

 Uusi vuosi on käynnistynyt kauniissa talvisessa säässä. Vuosi 2023 on yhdistyksemme 50 v juhlavuosi. Juhlaa vietämme 28.9.2023 Kerholassa. Juhlan valmistelut ovat  täydessä käynnissä. - Päivämäärä kannattaa laittaa kalenteriin jo nyt.

Tätä kirjoittaessa on astunut voimaan yksi iso muutos ympärillämme: Pirkanmaan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa. Muutoksen ei pitäisi vaikuttaa elämäämme oleellisesti. Toivottavasti muutos onnistuu sujuvasti.  Lisätietoa Pirkanmaan hyvinvointialueen palveluista löytyy osoitteesta www.pirha.fi. Kannattaa käydä tutustumassa.

Senioreiden edunvalvontaa Pirkanmaan hyvinvointiasioissa hoitaa eläkeläisjärjestöjen yhteinen elin PEETU, jossa kansallisten senioreiden edustajina ovat Antero Saksala Pirkkalasta ja 1.1.23 alkaen Pentti Virkajärvi.

Tänä vuonna tulemme Nokialla jatkamaan yhteisiä retkiä uusiin mielenkiintoisiin kohteisiin, teatterimatkoja sykähdyttäviä esityksiä katsomaan ja jatkamme myös kävelytapahtumien järjestämistä.

Kuukausitapaamiset Kerholassa ovat yhteistä aikaamme ja niihin järjestämme mielenkiintoisia ja ajankohtaisia esitelmiä. Jumpat ja kerhot käynnistyvät myös joulutauon jälkeen. Kannattaa pyytää mukaan myös oma ystäväsi tai tuttavasi. Yhdessä on mukavampaa.

Hyvää Uutta Vuotta 2023 toivottaen

Pentti Virkajärvi
puheenjohtaja