Jäsenmaksumme vuonna 2020 on 25 €, mihin sisältyy runsaan ohjelma- ja kerhotarjontamme lisäksi Senioriliiton 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Patina-lehti.

Hyvä jäsenemme, oletko muistanut hoitaa muuttuneet yhteystietosi ajan tasalle? Jos sinulla on puhelimessasi jäsenkorttiapplikaatio, voit itse muuttaa siellä tietojasi!

Huomaa:  Jos sinulla on uusi sähköpostiosoite, etkä saanut laskua sähköpostin liitteenä,  pyydän lähettämään viestin rekisterin hoitajalle sihteeri@nokianseniorit.fi

Tervetuloa uusi jäsen

Nyt on liittyminen helppoa! Klikkaa kuvaa etusivulla tai mene osoitteeseen kilta.senioriliitto.fi ja täytä omat tietosi jäsenhakemukseen. Saat vastauksen ja tervetulotoivotukset Railalta.

River Golfin ravintola Bufferissa heinäkuussa 2021 kesälounaalla. Hyvästä seurasta ja ruoasta nauttijoita oli 57 henkeä.
Retkeilykerho Menninkäiset järjesti retken Ellivuoreen kesäkuussa -21. Tässä ihaillaan Pirunvuorelta aukeavaa maisemaa.

Tarkista omat jäsentietosi alla olevan painikkeen kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä salasanaa Kiltaan, voit sen tilata lomakkeen kohdasta Pyydä salasanaa / Olen unohtanut salasanani