Jäsenmaksumme vuonna 2023 on 25 €, mihin sisältyy runsaan ohjelma- ja kerhotarjontamme lisäksi Senioriliiton 6 kertaa vuodessa ilmestyvä Patina-lehti. Mikäli liityt 1.8.22 jälkeen, on loppuvuoden jäsenmaksu 15 €.

Hyvä jäsenemme, oletko muistanut hoitaa muuttuneet yhteystietosi ajan tasalle? Jos sinulla on puhelimessasi jäsenkorttiapplikaatio, voit itse muuttaa siellä tietojasi!

Huomaa:  Jos sinulla on uusi sähköpostiosoite, etkä saanut laskua sähköpostin liitteenä,  lähetäthän viestin rekisterin hoitajalle sihteeri(a)nokianseniorit.fi

Tervetuloa uusi jäsen:

Nyt on liittyminen helppoa! Klikkaa kuvaa etusivulla tai mene osoitteeseen kilta.senioriliitto.fi ja täytä omat tietosi jäsenhakemukseen. Saat vastauksen ja tervetulotoivotukset sihteeriltämme Railalta. 

Vuoden 2022 joululounaalla Kerholassa oli ennätysmäärä jäseniä, 140 henkeä.
River Golfin ravintola Bufferissa heinäkuussa 2021 kesälounaalla. Hyvästä seurasta ja ruoasta nauttijoita oli 57 henkeä.
Retkeilykerho Menninkäiset järjesti retken Ellivuoreen kesäkuussa -21. Tässä ihaillaan Pirunvuorelta aukeavaa maisemaa.
Komea joukko senioreita kansallispuvuissaan Suomi 100 juhlan kunniaksi syksyllä 2017

Tarkista omat jäsentietosi alla olevan painikkeen kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä salasanaa Kiltaan, voit sen tilata lomakkeen kohdasta Pyydä salasanaa / Olen unohtanut salasanani