Golf-kerho

Golfkerho

Golfharrastus tuo yhteen liikunnallisia senioreita Nokia River Golf -kentällä, kun kenttä on auki. Seniorikisat kesäaikaan maanantaisin. Yhteyshenkilömme on Jorma Koskelainen, puh. 050 5526 111.

VUODEN 2021 TOIMINTAA:

Yhdistyksemme golfkisa mestaruuksista järjestetään Nokia River Golfin River-kentällä keskiviikkona 2.6.2021 alkaen kello 09.00.

Kisassa on tasoitukselliset pistebogeysarjat sekä naisille että miehille. Naiset pelaavat tiiltä 48 ja miehet tiiltä 56.

Mikäli tarvetta ilmenee, järjestetään Riverin kentälle yhteinen 9-reikäinen sarja sekä miehille että naisille.

Olisi toivottavaa, että kukin kilpailija toisi kilpailuun palkinnoksi 10 -15 € arvoisen esineen (esim. viinipullo).

Palkinnot jaetaan kussakin sarjassa kolmelle parhaalle pelaajalle.

Pelin jälkeen kukin on merkitsijänsä kanssa velvollinen laskemaan pelatun

pistetuloksen. Tarvittaessa allekirjoittanut ja Jorma Rantanen auttavat pistelaskussa.

Kaikilla yhdistyksemme jäsenillä on mahdollisuus osallistua katsojina pelitapahtumaan liikkumalla peliryhmien mukana.

Nokia River Golfin pelioikeuden omaaville pelikierros on ilmainen.

Muilta pelikierrosmaksu on 65 €/henkilö.

9-reikäisen pelikierroksen maksu on 35 €/henkilö.

Jos pelaajalla on LGV:n, GPI:n tai TG:n jäsenyys, on heille pelikierrok- sesta10 €:n alennus.

Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus nauttia keittolounas hintaan 9,50 €/h sisältäen kahvin.

Ilmoittautumiset allekirjoittaneelle sähköpostilla 14.5.2021 mennessä. Ilmoituksessa on syytä mainita seura sekä autovaraus, mikäli siihen on tarvetta. Myös maininta, jos pelaat kilpailun 9-reikäisenä.

Kilpailun tuomariksi pelioikeudella on lupautunut Jorma Rantanen.

Leikkimielellä joukolla ulkoilemaan ja kisailemaan!

Jorma Koskelainen

Pirkanmaan kansallisen senioripiirin golf-kisa:

Nokian kansalliset seniorit järjestää piirin golf-kisan Nokia River golffin,
osoite Alastalontie 33, Nokia, Rock-kentällä keskiviikkona 11.8.2021 alkaen
kello 9.30.
Naiset pelaavat tiiltä 48 ja miehet pelaavat tiiltä 54.
Ilmoittautumiset sähköpostilla allekirjoittaneelle viimeistään 23.7.2021 mennessä. Ilmoituksessa on syytä mainita seurasi. Mikäli sinulla on tarvetta käyttää autoa, myös siitä on hyvä mainita. Vaihtoehtoisesti sinulla on mahdollisuus osallistua samanaikaisesti River-kentällä järjestettävään 9-reikäiseen kisaan. Kisassa on yhteinen sarja naisille ja miehille.
Naiset pelaavat tiiltä 48 ja miehet pelaavat tiiltä 53.
Kilpailumaksu on 75 €/henkilö. Maksuun sisältyvät tulospalvelu ja buffet-lounas.
Nokia River golffin pelioikeuden omaavilta pelimaksu on 20 €/henkilö.
Kilpailumaksu 9-reikäiseen kisaan on 45 €/henkilö. Maksuun sisältyy tulospalvelu ja buffet-lounas. Nokia River golffin pelioikeuden omaavilta pelimaksu on 15 €/henkilö.
Kilpailuissa pelataan tasoitukselliset pistebogeysarjat sekä naisille että miehille. Lisäksi kisataan pisin avaus ja lähemmäksi lippua kisa.
Sarjoista kolme parasta palkitaan.
Kilpailun pelioikeuden omaavana tuomarina toimii Jorma Rantanen.

Tervetuloa joukolla kisailemaan!

Jorma Koskelainen