Golf-kerho

Golfkerho

Golfharrastus tuo yhteen liikunnallisia senioreita Nokia River Golf -kentällä, kun kenttä on auki. Seniorikisat kesäaikaan maanantaisin. Yhteyshenkilömme on Jorma Koskelainen, puh. 050 5526 111.

Vierumäen kisan osallistujia.

Senioriliiton Vierumäen golf-kisaan 9.6.22 osallistuivat yhdistyksestämme Auvo Sepponen, Jukka Mäkipää, Jorma ja Eila Rantanen. Jormalla oli paras scratch 82 lyöntiä sarjassa miehet alle 75 v ja Eila pääsi lähimmäksi lippua tuloksella 2,16 m (väylä 7).

1.     Nokian senioreiden golfmestaruuskilpailut Nokia River Golffin River-kentällä 1.6.2022:

Peliin oli ilmoittautunut 20 pelaajaa. Viime hetkellä saadut koronatartunnat

estivät neljän pelaajan pelaamisen. Kenttä ei ollut vielä parhaassa kunnossa. Talven jääpolte oli vienyt nurmen osista väyliä. Peli aloitettiin pienessä tihkusateessa, mutta loppua kohden peliolosuhteet paranivat.

Pelissä kisailtiin voittajille hankituista uusista kiertopalkinnoista sekä ravintolaan maksetuista lounas- ja kahvilipuista.

 Naisten sarjan mestariksi tuli Eila Rantanen 34 pistettä ja toiseksi Pirjo

Nikander myös 34 pistettä.

 Miesten sarjan voittajaksi tuli Auvo Sepponen, 32 pistettä ja toiseksi Jorma Koskelainen samalla pistemäärällä. Kolmas oli Jukka Mäkipää 31 pistettä.

 Kisassa oli myös yhdeksän väylän kisa. Voittaja oli Riitta Mattinen 12 pisteellä, toiseksi tuli Marjo Unkila 10 pisteellä ja kolmanneksi Kalevi Unkila 10 pisteellä.

 Pelissä pelatun lähemmäksi lippua kisan voitti Jorma Kiviö. Jorma Rantanen oli puolestaan paras sekä lyöntipelituloksessa  että pisimmässä avauslyönnissä.