Nokisoinnut-kuoro

Nokisointujen kevätkausi 16.2. - 11.5.2022 parittomien viikkojen keskiviikkoisin:

Nokisointujen lauluharjoitukset alkavat keskiviikkona 2.2.2022. klo11. Paikkana on Polonin sali ja maskien käyttö on suositeltavaa, vaikka laulammekin niin, että turvaetäisyydet täyttyvät. Kausi päättyy 11.5.2022.
Osallistumismaksu per kausi on 25 €.

Uusia laulajia otetaan mukaan kuoroon, kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kuoronjohtajaan, Elina Koivulaan, puh 050 331 3954. Lisää tietoa kuorosta saat Eeva Syvälahdelta, puh. 050 599 1170. 

Ota yhteyttä yhteyshenkilöön, jos haluat liittyä mukaan tai lopettaa. Uutena kuorolaisena voit myös ilmoittautua tapahtumakalenterin kautta: Tästä tapahtumakalenterille.

Osanottajat saavat kaudesta laskun sähköpostitse, paperilaskun tilanneet saavat laskun kirjeitse jumppamaksusta.  

Seniorikuoro Nokisoinnut on virkeä sekakuoro, jossa laulaa lähes 30 innokasta laulajaa. Laulamme pääosin neliäänisesti, ja ohjelmisto on hyvin monipuolinen. Kuoronjohtajana toimii Elina Koivula.

Harjoittelemme kahden viikon välein, parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 11 - 13 Kerholassa. Esiinnymme pääasiassa Kansallisten Senikorien kuukausitapaamisissa. Mukaan laulamaan toivotamme tervetulleiksi kaikki kuorolaulusta kiinnostuneet, aiempi kuorokokemus ei ole vaatimuksena. Tällä hetkellä olisimme erityisen kiinnostuneita uusista miesäänistä vahvistamaan tenori- ja bassoääniä.