Nokisoinnut-kuoro

Nokisointujen kevätkausi 18.1.-24.5.23 parittomien viikkojen keskiviikkoisin:

Nokisointujen lauluharjoitukset alkavat keskiviikkona 18.1.23 klo11. Paikkana on Polonin sali. Osallistumismaksu per kausi on 30 €.

Uusia laulajia otetaan mukaan kuoroon, kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kuoronjohtajaan, director musices Elina Koivulaan, puh 050 331 3954. Lisää tietoa kuorosta saat Sirpa Saarenpäältä, puh. 040 8390 970. 

Ota yhteyttä yhteyshenkilöön, jos haluat liittyä mukaan tai lopettaa. Uutena kuorolaisena voit myös ilmoittautua tapahtumakalenterin kautta: Klikkaa tästä tapahtumakalenterille.

Osanottajat saavat kaudesta laskun sähköpostitse, paperilaskun tilanneet saavat laskun kirjeitse jumppamaksusta.  

Seniorikuoro Nokisoinnut on virkeä sekakuoro, jossa laulaa lähes 30 innokasta laulajaa. Laulamme pääosin neliäänisesti, ja ohjelmisto on hyvin monipuolinen. Kuoronjohtajana toimii Elina Koivula.

Harjoittelemme kahden viikon välein, parittomien viikkojen keskiviikkoina klo 11 - 13 Kerholassa. Esiinnymme pääasiassa Nokian seniorien  kuukausitapaamisissa. Mukaan laulamaan toivotamme tervetulleiksi kaikki kuorolaulusta kiinnostuneet, aiempaa kuorokokemusta ei vaadita.  Uusia miesääniä toivotaan erityisesti vahvistamaan tenori- ja bassoääniä.

Nokisoinnut esiintyivät 15.12.22 yhdistyksen joululounaalla Kerholassa.
Nokisointulaiset perustivat korona-aikana pienen ryhmän, joka sai kokoontua laulamaan yhdessä. Kuva on 15.12.22 yhdistyksen joululounaalta.