Seniorijooga

Joogan kevätkausi 9.1.-22.5.2023 

Maanantaisin Polonin salissa Kerholassa klo 12 -13 (kurssimaksu 55 €/kausi, 18 kertaa)

Nauti senioreille tarkoitetusta venyttelyjoogasta veden solinan ja metsän huminan rauhoittavassa äänimaisemassa mukavien senioriystävien seurassa.

Tilaa on uusillekin liikkujille. Ota yhteyttä yhteyshenkilöön, jos haluat liittyä mukaan tai lopettaa oman vuorosi. Uutena jumppaajana voit myös ilmoittautua tapahtumakalenterin kautta: Tästä tapahtumakalenterille.

Osanottajat saavat kaudesta laskun sähköpostitse, paperilaskun tilanneet saavat laskun kirjeitse jumppamaksusta.  

Yhteyshenkilö Eila Rantanen 050 5588 840, jumpat(a)nokianseniorit.fi. i

Kurssin vetäjä on Eeva-Maria Pasonen, YogaSource Teacher Training RYT 500) ja PilatesHealth ohjaaja.

Jooga on rauhoittava harjoitus sekä keholle, että mielelle. Joogalla on paljon kehoa korjaavia, ja jopa parantavia vaikutuksia. Harjoitus parantaa aineenvaihduntaa, lisää liikkuvuutta, vahvistaa lihaksia, rauhoittaa mieltä ja koko hermostoa. Jooga sopii kaikille. Näillä tunneilla yhdistämme liikkeitä eli asanoita monista eri joogalajeista. Joogaharjoituksessa hengitys on tärkeää, ja siihen perehdymme myös paremmin. - Menemme pintaa syvemmälle. Tervetuloa rentoutumaan ja voimaan paremmin.

 Ota mukaasi vesipullo, joogamatto tai muu jumppa-alusta sekä viltti loppurentoutusta varten. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lajista.

Jumpat

 Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu jumppiin syksyllä annetun ilmoittautumisajan kuluessa. Ilmoittautuminen jatkuu automaattisesti vuodenvaihteen jälkeen kevätkaudelle.  Oma tapaturmavakuutus suositellaan otettavaksi. Yhdistyksellä ei ole vakuutusta. Maksullisista tapahtumista saat laskun. Maksa osallistumismaksut viimeistään eräpäivänä. Käytä aina laskun viitenumeroa. Huom. Pariskunnan tulee maksaa laskunsa omilla viitenumeroillaan.

 Aloittaminen kesken kauden

Jos aloitat kesken kauden, syksyllä 15.10. jälkeen ja kevätkaudella 15.03. jälkeen, kausimaksusta peritään puolet.

Kokeilumahdollisuus

Jumppiin on mahdollisuus käydä tutustumassa 1-2 kertaa veloituksetta. Tutustumisesta on sovittava jumppavastaavan kanssa.

 Oma tapaturmavakuutus suositellaan otettavaksi. Yhdistyksellä ei ole vakuutusta.

 Tervetuloa Nokian senioreiden mukaviin tapahtumiin.