Naisten kesken

Naisten kesken -kerho on naisten keskustelukerho. Kerho kokoontuu pääsääntöisesti kerran kuussa  kirjastotalo Virran alakerrassa Pajatilassa ke klo 14 - 16.
Kokoontumisten tarkoituksena on tuoda osanottajien elämään lisää sisältöä ja avartaa katsantokantoja kerholaisten ehdottamien mielenkiintoisten aiheiden ja retkien ansiosta.
- Puhumattakaan uusista ystävistä!

KEVÄÄN TAPAHTUMAT PERUTTU KORONASULUN VUOKSI.

3.3. Virran Pajatilassa  klo 14 – 16. Aiheena: Naisena työelämässä; omia kokemuksia ja ajatuksia.

Kevään muut kokoontumiset: 14.huhtikuuta ja 12.toukokuuta.

Marraskuun tapaamisessa 4.11. taiteilimme koruja Mirja Tarvaisen opastuksella.

LOKAKUU
ke 13.10.20 Tutustuttiin Tampereen taiteilijaseuran 100-vuotisnäyttelyyn Sara Hildénin museossa. Mukana oli 12 taiteenystävää.

Syyskuun tapaamisessa Eila Rantanen ja Marja-Leena Salminen esittelivät maalausharrastuksiaan. Saimme tietoa maalausharrastuksen kustannuksista ja harrastuksen mukaansatempaavuudesta. Näimme myös Eilan ja Marja-Leenan upeita teoksia kuvina ja muutamia tauluja myös luonnossa. (Eila toi mukanaan muutamia esimerkkeinä eri maalaustyyleistään).

Naistenkerhon elokuun ideointipalaverin satoa:
- Metropolitan-oopperan esityksiin Finnkinoon
- seniorikinoon Tampereelle
- Galleria Saskiaan tutustuminen
- Martoista alustus
- kokkauskurssi
- kuntosalivuoro - Toteutui
- taidenäyttelyihin Tampereelle - Toteutui
- keskustelua kuhunkin henkilöön vaikuttaneesta kirjasta
- luontoretki
- kerhon jäsenten alustukset omista harrastuksistaan - 2 jäsentä on jo kertonut harrastuksestaan
- kankaanpainantakurssi